Vår butik

 

Besök gärna vår underbara butik där vi säljer allt från hudvård och makeup, till te, doftljus och givetvis presentkort. Här får du alltid ett personligt bemötande och expertkunskap, som är extra viktigt när det kommer till just hud och makeup som är så individuellt och personligt. Vad passar just din hudtyp och vad behöver du just nu? Stanna gärna för en kopp te innan du shoppar vidare!

Om du redan vet vad vill ha och/eller behöver kan vi också skicka ut dina produkter! Skriv bara ett mail till: info@wellnessroom.se så hjälper vi dig vidare!

 

Vi har följande märken till försäljning:

 

Darphin

Vi har lång erfarenhet av detta förstklassiga hudvårdsmärke och har genom och åren sett fantastiska resultat med Darphin. Märket grundar sig på ett unikt skräddarsytt 3D-koncept med serum, aromessens och creme som tillsammans behandlar huden på djupet. Darphin erbjuder ett komplett sortiment av naturliga och djupverkande produkter för ansikte och kropp som baseras på botaniska extrakt, 100 % rena aromessenser och vetenskapligt framställda ingredienser. Detta gör Darphins produkter så högeffektiva och trygga att arbeta med att du alltid kan försäkra maximala, synliga resultat.

 

Murad

Dr Murad är praktiserande hudläkare och erkänd som en av världens ledande auktoriteter inom forskning av hudens hälsa. Dr Murad skapar innovativa, vetenskapsbaserade hudvårdslösningar som får dig att både se bra ut och må bra eftersom du får synliga resultat som håller länge. Dr Murad’s hudvårdslösningar är skapade med revolutionerande och patentskyddade sammansättningar och alla är baserade på vetenskapen ”The Science of Cellular Water™”, utvecklad av Dr Murad. Dr Murad har en holistisk inställning och rekommenderar en kombination av bra hudvårdsprodukter, näringsrik kost och kosttillskott, motion och mindre stress i vardagen för att få en sund och vacker hud.

 

Youngblood

Märket grundades 1996 av Pauline Youngblood och består av 100% rena, naturliga mineraler framställda genom en speciell fräsprocess som ger en perfekt och flexibel täckning. Youngblood passar alla hudtyper och problemhud: känslig, fet till normal och torr, rosacea och akne, hyperpigmentering och solskador, brustna blodkärl – till och med allergisk hud. Innehåller ingen zinkoxid och är därför inte uttorkande. Innehåller titaniumdioxid för att säkra bredspektrumskydd mot UVA/UVB.Innehåller varken konserveringsmedel, parfym, oljor eller talk. Täpper inte till porerna eller bidrar till akne. Youngblood är inte heller testat på djur.

 

T-Town

T-Town är ett helt ekologiskt te som är helt utan tillsatsämne. Där finns svart, grönt, vitt, oolong och ört te. Finns både i löst och påste.

 

Esse Probiotic Skincare

Esse probiotic skincare är världens första hudvårdsmärke med levande probiotika. Det är organiskt och veganskt. Vår hud befinner sig i en miljö den från början inte skapades för. Vilket mycket lätt påverkar hudens balans och hälsa. ESSE vill återställa hudens egen kraft på vetenskaplig väg med naturliga medel och utan kompromissad etik. För att ge huden möjlighet till långsiktig hudhälsa.