Brudsminkning

Just nu har vi ingen möjlighet att boka in brudmakeuper eller håruppsättningar pga av personalbrist, men vi hoppas kunna öppna upp för bokningar inom kort igen!

 

Med mångårig erfarenhet av brudsminkningar & bruduppsättningar både i Sverige och utomlands, vet vi vikten av att göra din viktigaste dag till den vackraste! På The Wellness Room samarbetar professionella makeup-artister och hårstylister för att du ska få en lugn och lyxig start på dagen.  Vanligast är att bruden och tärnorna får både makeup, hår och byter om på The Wellness Room, men om så önskas kommer vi till dig! Kontakta oss på 040-23 35 70 eller maila oss på info@wellnessroom.se för mer information eller bokning.

 

Många väljer även att hyra våra lokaler för att fotograferas denna speciella dag. Bokar du detta i anslutning till Brudmakeupen kostar det 1000kr/timme istället för ordinarie pris på 1500kr/ timme. Två timmar, 2500kr.

 

Brudpaket

I priset ingår bruduppsättning och brudmakeup. En tid innan bröllopet har vi en konsultation där vi går igenom färg, form och gör både provuppsättning och provmakeup.
3500 kr

 

Brudmakeup
I priset ingår brudmakeup och även en provmakeup innan bröllopet
1700kr, utan provmakeup 1000kr

 

Tärnpaket

I priset ingår håruppsättning och tärnmakeup.
1 700 kr

 

Festmakeup

700 kr

 

Håruppsättning

1000kr

 

Makeup och håruppsättning

2000kr

 

Utkörning

500 kr

 

Letar ni efter en vacker plats att vigas på? Då kanske vårt vackra Guldrum är något för er! På denna magiska plats anordnar vi även vigslar. Vi samarbetar både med en präst och en vigselförättare så behöver ni, så kan vi hjälpa till med det. Ring eller maila Ann-Sofie på 040-233570 eller info@wellnessroom.se för mer info.

 

Varmt välkomna!