Nöjda kunder

2

IMG_3476

“Vi lärde känna Wellness Room från bröllopsmässan i Malmö och fick ett väldigt positivt och fint intryck. Det kändes rätt från början. Kontakten, servicen och bemötandet är av högsta  kvalitet och imponerar med en så pass varm och personlig känsla som man får uppleva både innan och under själva dagen. Jag kunde inte tänka mig en bättre start på min stora dag! Jag skulle verkligen rekommendera Wellness Room till andra och kommer göra det! Tror att det skulle vara en perfekt och avslappnad start på dagen för varje brud..”

Nadja

 

Nakisaochrisvigsel

Felicianakisa

Fotograf: Carl Bengtsson

 

“Dearest Sanna and staff,

My bridesmaids and I had such a lovely time at the Wellness room. Not only did you manage to keep our nerves to a calm but you made us all so gorgeous whilst still laughing and reminiscing of the day ahead. The make up was flawless on all four of us and the hair just breath taking. The girls and our guests still talk about how you made the make up and hair so perfect to match our different skin tones and personalities. We are all so different yet, we looked so perfect together. You really are a star! Thank you all for your hard work in making me and my bridesmaids look perfect for our special day.”

Lots of love,
Nakisa

 

 

CG13frovan

“Jag gillade helhetskonceptet, att kunna få håret uppsatt och bli sminkad på samma ställe på min bröllopsdag. Dessutom uppskattade jag att kunna göra det tillsammans med en av mina bästa vänner. Jag upplevde att man var professionella och hade erfarenhet, inget lämnades åt slumpen. Sanna och frisören var kanonduktiga på smink och hår, lyckades läsa av kunden och även komma med idéer. Det var kanonbra att börja bröllopsdagen i lugn och ro med ett glas bubbel och vänner. Dessutom var vi riktigt nöjda med resultatet, bemötandet och produkterna.”

Charlotte

 

 

Elna

Elna2

Fotograf Annely Silfwerax – blommorobilder.se

“Jag valde Wellness Room för att jag hade varit där en gång tidigare på en tjejkväll och var då väldigt nöjd med den sminkning jag fick då. Dessutom gillade jag konceptet med att kunna fixa hår och makeup på samma stället utan en massa stressande. Jag är mycket nöjd med mitt val. Det var lätt ta boka tid och Sanna & Lisa var väldigt flexibla och hjälpsamma både innan och på den speciella dagen.

Jag skulle definitivt rekommendera Wellness Room till andra och har dessutom redan gjort det. Anledningen är att jag först och främst var väldigt nöjd med resultatet av stylingen men också för att jag gillade konceptet, man blev riktigt bortskämd och man kunde verkligen slappna av och njuta av sin speciella dag.”

Elna

 

 

jenny

Fotograf: Leo Erdfelt

“Jag letade efter frisör och make up-artist som kunde ställa upp på midsommarafton och det var inte det lättaste. Jag ville även göra smink och hår på samma ställe, plus att jag ville ha någon som kunde komma till mig, så jag slapp att åka runt. Alla dessa krav uppfyllde Wellness Room och inget av mina önskemål var något problem. Jag upplevde att både kontakten, servicen och bemötandet, både innan och under dagen, var mycket professionellt.

Jag skulle rekommendera Wellness Room för att de var professionella och duktiga. De förstod mina önskemål om hår och smink och resultatet blev mycket bra. Jag fick mycket beröm för både smink och hår under den stora dagen. Ett stort plus var också att det inte var några problem att de kom till mig. Även om lokalerna i Malmö är väldigt fina så anpassade sig Wellness Room till mig och det uppskattade jag.”

Jenny