Köpvillkor

Allmänt

 

När du köper varor i vår Webbshop får du alltid en orderbekräftelse via e-post. För att handla måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen.

 

The Wellness House i Malmö AB

 

Besöksadress:
Regementsgatan 14
211 42 Malmö

 

Organisationsnummer: 556816-4379
Kundservice: info@wellnessroom.se

 

Leveranser och beställning

Leveranstiden är normalt mellan 1-4 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer, högtider. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Som konsument har du skyldighet att undersöka och säkerställa att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på varan eller varorna. Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

Vid eventuella kampanjer och erbjudanden gäller ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

 

Frakt
Vi har en fast fraktavgift på 49 kr per försändelse.

 

Returer och ångerrätt

Vid köp av varor från oss har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog varan (ångerrätt). Förpackningen måste vara oöppnad och produkten oanvänd. Av hygieniska skäl kan vi inte ta emot produkter som har öppnats eller testats. Skicka tillbaka produkten till oss tillsammans med retursedeln eller ett brev. Egna portoutlägg återbetalas inte om du returnerar en felfri vara.

 

Vid ångrat köp och användning av ångerrätten återbetalar vi beställningsbeloppet (inte porto) inom 14 dagar efter det att varorna har mottagits av oss. Om du väljer att returnera eller avbryta ditt köp så är du ansvarig för fraktkostnaderna.

 

Klarna

 

Få först. Betala sen.

Dessa villkor för faktura gäller mellan dig och denna butik när du handlar varor, biljetter eller tjänster och du valt att betala med faktura.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 14 dagar från dess att vi skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för Månadsfaktura.

 

Betala endast efter du tagit emot din order

Klarna erbjuder konsumenter Köparskydd, vilket bland annat innebär att du som konsument inte behöver betala för dina beställda varor förrän du har mottagit dem, samt att Klarna assisterar dig med problem som relaterar till ditt köp.

För mer information och instruktioner vänligen gå till: https://www.klarna.com/se/beskrivning-av-klarnas-koparskydd/.

 

Kostnader och avgifter

Vi tar ut  en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer en påminnelseavgift om 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

 

Kreditprövning och personuppgiftsbehandling

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.