6/4 – Mind your food

6/4 – Mind your food

– med Petra Holm-Stridsberg & Maria Dahlquist

Lägg vintern bakom dig och ladda inför vår & sommar!

Av oss får du tips för att finna energin & styrkan inför sommarhalvåret. Om du har planer på en sundare livsföring som att röra på dig mer, äta bättre, kanske gå ner i vikt eller få mer lust & energi så är våren en utmärkt tidpunkt att börja. Det är ljusare, dagarna är längre och livet känns ofta lite lättare vilket underlättar förändring. Mindfulness, meditation & bra mat är viktiga hörnstenar för att må bra, finna balans, stressa ner och leva i nuet.

Mind – Vi tränar på metoder för att lösa blockeringar och de inbyggda hinder i hjärnan som försvårar förändring. Med hjälp av mindfulnessträning och beteendeförändring kan du underlätta att nå det du önskar!

Your Food – Mat påverkar oss mer än vad vi tror. Vi ger dig inspiration i köket till ett långsiktigt välmående! Så här enkelt är det att laga mat för att komma igång inför våren – mat att ladda med. Vi bjuder även på tapas och dryck.

Så börja gärna mindfulnessträningen en tid före semestern så kommer du snabbare ner i varv än annars!

Den 6 april får du möjligheten att tillsammans Petra Holm-Stridsberg, coach i mindfulness & Maria Dahlquist, kock & kostrådgivare, ladda inför sommaren och finna inspirationen!

När: Onsdagen 6/4 Kl.18.00 -20.30
Var: The Wellness Room, Malmö
Pris: 495 kr per person inklusive tapas & 1 glas vin.
För anmälan eller mer info: info@wellnessroom.se