6/3 – Transformative Body Work

6/3 – Transformative Body Work

Vill du få ett fantastiskt redskap för att uppnå balans, få bättre hälsa, kondition och reducera stress i ditt liv på ett roligt vis? Vill du få ett effektivt träningsprogram, lätt att utföra hemma på tjugo minuter? Vill du samtidigt få healing och lära dig känna och hantera energier är detta metoden för dig!

Pröva på en helt ny metod, Transformative Body Work. TBW är en stressreducerande och balanserande metod som verkar på alla nivåer, Det är en harmonisk och dynamisk blandning av österländska och västerländska former som tai-chi, qi gong, yoga, akupressur, ton- och annan healing, sång- och dansövningar samt stående zenmeditation på ett lekfullt sätt med häpnadsväckande resultat.

Du får balans, lägre stressnivå och starkt förbättrad hälsa snabbt om du följer grundövningarna varje dag under 20 minuter.

Inre & yttre balans

Vi går igenom grunderna kring yin & yang och hur energi uppträder i kroppen och energisystemet. Vi löser upp blockeringar med toner och rörelser och arbetar med parövningar där du får lära dig känna av hur energierna samverkar mellan två eller flera kroppar. Du får också en förståelse för hur du kan lagra energi, grunda dig och öppna upp för ett större energiflöde i kroppen och energifältet utanför. Du behöver inte vara vältränad eller erfaren. TBW är den optimala träningsformen för dig som stressar runt i tillvaron och söker balans.

Kursinfo

Tid: Söndagar kl 10.00-12.00 med början 6/3.
Fortsättning: 13/3, 20/3, 3/4, 10/4, 17/4 & 24/4
Plats: The Golden Room
Pris: 1 200 kr.
Föranmälan. 10-kort från 2010 kan utnyttjas.
För anmälan eller mer info: info@wellnessroom.se