Fler företag under samma tak

Balance Room och grundaren Kirstine ilum finns för dig som vill ha större balans i ditt liv. Oavsett om du är stressad, skadad eller bara nyfiken. Balance Room erbjuder Kroppsterapi, MediYoga och träning till privata såväl som till företag och arbetar både förebyggande samt med rehabilitering.

Kirstine ilum är utbildad MEDIYOGA och PILATES instruktör samt certifierad YOGA MASSAGE-, BE ACTIVETED- och ACCESS BARS-behandlare. Dessutom fördjupar Kirstine fram till Mars 2018 ännu mer och studerar vid TOTUM-Skolan för KROPPSTERAPI i Köpenhamn.

Fokus i undervisning och i kroppsbehandlingar hos Balance Room ligger på att skapa ett tryggt rum. Ett rum där du ges möjlighet att vara närvarande med dig själv och med din kropp. Ett accepterande och balanserat rum. Ett rum där du genom rörelse, acceptans, stillhet och närvaro skall kunna påbörja din resa mot en balanserad och sund livsstil. Mer information och behandlingstider bokas direkt online på www.balanceroom.se.

MediYoga kurser i The Wellness Rooms lokaler utlyses regelbundet. För senaste nyheter och erbjudanden prenumerera på Balance Rooms nyhetsbrev

Varmt välkomna!

Movement Studio är en Pilates och Gyrotonic studio som etablerades i Malmö 2010 av Josefin Ekström. Med sig har hon instruktörerna Özen, Lina, Liis och Per. Många kommer till Movement Studio för att träna “smart” och djupt medan andra kommer i rehabsyfte.

Pilates är en träningsform baserad på anatomikunskap, vilket innebär att man får en otrolig kroppsmedvetenhet och god hållning. Movement Studio erbjuder Pilates i grupp både på matta och maskin och dessutom privat och duo-lektioner. För att komma igång kan man höra av sig till studion och boka en intro-lektion, alternativt gå en nybörjarkurs. Vi har nybörjarkurser både på matta och reformer. Se kursdatum på movementstudio.se

Gyrotonic är en holistisk träningsform som handlar mycket om att släppa blockeringar och hitta nya, hälsosamma rörelsemönster. Mycket fokus läggs på ryggraden men hela kroppen är med i rörelserna. Det känns tydligt att det är mer än muskler som berörs, i synnerhet stimuleras och stretchas bindväven. Gyrotonic tränas i privat eller duo. För att prova detta får man boka en intro-lektion.

Josefin har undervisat dessa träningsmetoder i 15 år och jobbar med människor från “all walks of life”. Precis som ingen människa är en annan lik är lektionerna utformade efter kundens förutsättningar och behov.