Sommarworkshop-Ditt magiska jag

Arrangeras av Lee Seger på Wellness Room den 29 Juni kl  10-16.
Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande. Att vara magisk är att våga ta sin plats i livet, tillsammans med andra.

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

Välkommen på en workshop där vi tillsammans undersöker vad det innebär att vara magisk och hur vi dag för dag kan skapa ett glimrande liv för oss själva, jorden och allt annat levande. Fokus har vi denna gången på rätten att förlåta oss själva och bejaka allt som är vi – det vill säga fantastiska exakt som vi är!

Ur innehållet:
FÖRLÅTELSE. Det är dags att tillåta oss att släppa taget och stråla som de fantastiska varelser vi är.
SYSTERSKAP. Kvinnorna går före och förändrar sina liv – resten av världen följer efter.
HELANDE. Rent praktiskt, hur skapar vi det nya med kraft, samtidigt som vi helar våra sår och tillåter oss att vara sårbara?
VISIONEN om en ny värld, hur kan vi i vår vardag förändra förutsättningarna för vårt liv på denna fantastiska planet?

Varmt välkommen på en dag fylld med kärlek!

NÄR: 29 juni
VAR: Wellness Room, Regementsgatan 14 i Malmö
KOSTNAD: 2200 kronor. Du får ett signerad ex av Ditt magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig jorden och allt annat levande som gåva.
INGÅR: Te, frukt och lättare lunch.
TID: 10.00-16.00
Ingen förkunskap krävs.
ANMÄLAN: Anmäl dig genom att klicka i KOMMER alternativt maila till info@leeseger.com. Jag kontaktar dig då och du kan välja hur du vill betala; med kort, faktura eller Swish. Delbetalning går också bra.
Begränsat antal platser.
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 29 maj
SISTA BETALNINGSDAG: 22 juni.

Tags:

Inga kommentarer kan lämnas.